0 Flares 0 Flares ×

El 6 de setembre es farà l’acte de lliurament de l’Auditori del segell editorial

El Premi RBA de Novela Policiaca tanca la recepció d’originals amb 218 novel·les presentades, La majoria de les obres provenen, segons ha anunciat la mateixa editorial, d’Espanya i Llatinamèrica, però també dels Estats Units, Dinamarca i Alemanya.

El guanyador del XII Premio RBA de Novela Policiaca rebrà 125.000 euros com a premi. Es tracta d’un dels guardons de novel·la negra  més ben dotats econòmicament.

Enguany el premi compta amb canvis en la composició de jurat i els escriptors i periodistes  Antonio Iturbe i Laura Fernández subsititueixen al desaparegut Paco Camarasa i a Soledad Puértolas.

L’escriptor Lorenzo Silva, la directora editorial de RBA Libros, Luisa Gutiérrez i el periodista, Antonio Lozano són els altre smembres del jurat que decidiran l’obra guanyadora.

En les darreres onze edicions els guanyadors han estat:  Francisco González Ledesma, Andrea Camilleri, Philip Kerr, Harlan Coben, Patricia Cornwell, Michael Connelly, Arnaldur Indridason, Lee Child, Don Winslow, Ian Rankin i Benjamin Black.