La saga va ser escrita l’any 1983, inèdita fins ara en català i castellà.

Un dels fenòmens del moment ha estat la publicació de la sèrie Blackwater,. Escrita per Michael McDowell i publicada als Estats Units l’any 1983, l’obra no s’havia publicat a Europa.

Després de la gran acollida a França i Itàlia amb més de 2 milions d’exemplars venuts, Blackwater arriba en català i castellà. La publicació dels sis volums s’està fent cada 15 dies des del febrer fins l’abril. De fet, l’autor va exigir que es publiqués en sis lliuraments  i Blackie Books repecta el desig de l’escriptor nordamericà.  Michael McDowell va morir l’any 1999 deixant com a llegat novel·les històriques, policíaques i de terror gòtic.

BLACKWATER, una saga matriarcal de terror ambientada a l’Alabama BLACKWATER és una saga que recorre durant més de cinquanta anys la història d’una família d’un poble d’Alabama: les seves històries, les seves aliances, els seus maquiavèl·lics plans per conservar el poder.

L’editorial Blackie Books agraeix als llibreters, l’èxit de les novel·les  “per implicar-vos tant en la publicació de BLACKWATER. Per aquests aparadors meravellosos que heu muntat, per les desenes de clubs de lectura que esteu organitzant. Per confiar en aquesta novel·la per entregues des del minut zero, per enganxar-vos a aquesta història fins i tot abans que sortís a la venda. Per les vostres ressenyes entusiastes. Per la vostra aposta ferma a un llançament tan arriscat i emocionant.”. Des de l’editorila recorden que “Estem aconseguint portar moltíssima gent a les llibreries, i això és el millor d’aquest fenomen: la comunitat de lectors que s’està creant. Que hi hagi gent llegint-lo pel carrer, que més de 100 persones s’hagin organitzat per muntar un club de lectura online a Telegram, que floreixin converses animades plenes de teories ja sigui a les xarxes o en persona. Que cada dues setmanes hi hagi riuades de gent anant a la seva llibreria de confiança per emportar-se el següent volum. Tot això no seria possible sense vosaltres”.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here