Dimecres, febrer 28, 2024

Sylvia Lagarda-Mata ret un homenatge a Edgar Allan Poe a través d’un assassí en sèrie de llibreters a la Barcelona del segle XIX

Amb la novel·la "Veus de mort als Encants Vells", l'autora ha rebut el Premi Santa Eulàlia de novel·la de Barcelona que convoquen l'Editorial Comanegra i Àfora Focus Edicions.

L’Illa dels Llibres estrena el seu propi Canal de WhatsApp

A través d’aquest canal rebràs al moment tota la informació de L'Illa dels Llibres i l'actualitat literària.

La BCNegra 2024 tanca amb gairebé 9000 assistents

Més 50 activitats i la participació de 150 autors i autores són algunes de les dades de la dinovena edició del Festival de Novel·la Negra de Barcelona

La BCNegra reconeix la trajectòria de Jo Nesbo amb el lliurament del premi Pepe Carvalho

El pare del personatge de Harry Hole rep l'homenatge del festival de novel·la negra. El jurat integrat per Carlos Zanón, com a president, i per...

Jesús Carrasco “A les mans podria dedicar-li una dotzena de llibres”

L’escriptor ha rebut el Premio Biblioteca Breve amb “Elogio de las manos”,  una novel·la curativa i lluminosa que narra el procés de restauració d'una casa en el camp que acaba redimint a la família que l'ocupa.

La BCNegra compta amb més d’un centenar d’autors que conversaran al voltant de l’espionatge i la intimitat en el món virtual

Del 5 a l’11 de febrer tindrà lloc la 19ª edició del festival BCNegra, amb la presència de 153 autors del gènere on destaca el noruec Jo Nesbo, Premi Pepe Carvalho 2024.

La puresa de l’engany, la tercera novel·la de Gerard Quintana a l’abril

Després de debutar amb Entre el cel i la terra i rebre el Premi Ramon Llull per L’home que va viure dues vegades, el cantant i escriptor presenta novetat editorial.

Imma Monsó “La llengua és del poble i el que no podem permetre és que l’ataquin”

La mestra i la Bèstia, d’Imma Monsó, guanya el Premi Òmnium a la Millor Novel·la de l’Any 202 i s’imposa a A casa teníem un himne de Maria Climent i Una vegada va ser estiu la nit sencera d’Elisabet Riera.

Disponible el número 23 de la revista digital de L’Illa dels Llibres – gener 2023

Eduardo Mendoza, Marc Pastor, Eva Baltasar, Joël Dicker, Coia Valls Jo Nesbo, Tiana Negra, Maria Carme Roca, Josep Pla, Maria Barbal, Clara Queraltó, Sergio del Molino, Martí Gironell..

Història d’un piano de Ramon Gener, obté el Premi Ramon Llull

La novel·la recorre la història europea del segle XX a través d’un piano que amaga en el seu interior un secret ocult.

Darreres notícies

Regina Rodríguez Sirvent “L’art em va salvar de caure al pou. L’art en forma de paraula”

L’autora de “Les calces al sol”, guanyadora del 13è Premi L’Illa dels Llibres va oferir un emotiu discurs en l’acte de lliurament del guardó.