Les noves aventures del personatge d’Anna Llenas continuen treballant les emocions amb un monstre convertit ara, en doctor.

 

L’any 2012  l’Editorial Flamboyant publica el primer títol d’El Monstre de colors que amb els anys s’ha convertit en un clàssic amb traduccions a 40 idiomes i amb més de 6 milions d’exemplars venuts arreu del món.

El Monstre de Colors ara és doctor i ajuda a curar les emocions sobretot aquelles que s’han fet tan grans que costen de digerir. Després de reconèixer i posar nom a les emocions, ara, amb l’ajuda del seu maletí, de regulació emocional descobrirem eines senzilles i personalitzables per sentir-nos millor i ens ensenyarà a regular-les per tal de sentir-nos millor.

Anna Llenas va començar la seva carrera professional com a publicista i dissenyadora gràfica de grans agències de publicitat. Un dia, va descobrir la seva vocació d’ilustradora i es va formar  com a artterapeuta. L’èxit dels llibres del Monstre de Colors l’ha portat a escriure més histories i contes sobre les emocions. També imparteix cursos i tallers acompanyant les persones en el seu procés de creixement personal.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here