L’activitat solidària pretén aconseguir arribar a les 1000 hores de recerca contra el càncer a través del foment de la lectura.


El Gremi de Llibreters de Catalunya, la Fundació Collserola i l’hospital Clínic Barcelona sumen esforços amb la campanya Girem Full amb l’objectiu de fomentar la lectura incentivant la participació comunitària i promocionant valors com la solidaritat, la col·laboració i el compromís amb la recerca científica.
Amb aquesta iniciativa es convida a llegir tants llibres com es vulgui fins a Sant Jordi.
Cal acostar-se a qualsevol llibreria adherida a la campanya i demanar el punt de llibre “Girem Full!” gratuït i escriure una ressenya. Un cop finalitzada la campanya es recomptaran els punts de llibre, i es transformaran en temps de recerca: cada llibre equival a 10 minuts de recerca.
El repte d’enguany és arribar a les 1000 hores de recerca contra el càncer. Per cada llibre llegit, 10 minuts de recerca, i per cada sis llibres, una hora.


El president del Gremi de Llibreters de Catalunya Eric del Arco assenyala “Ens adrecem a un públic ampli i divers. Membres de la comunitat escolar, amants de la lectura, professionals del món de la salut, empreses, particulars i tota persona interessada a aportar el seu gra de sorra en la lluita contra el càncer”.
Per la seva banda, Aleix Prat, director de l’Institut del Càncer i Malalties de la Sang del Clínic, recorda que “A través de la col·laboració sinèrgica entre socis estratègics i l’equip multidisciplinari del Campus Clínic, aconseguirem un futur on les teràpies cel·lulars personalitzades es converteixen en un eix central en el tractament del càncer”.

La campanya de Girem Full! Finalitzarà el 23 d’abril, Sant Jordi.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here