dissabte, febrer 23, 2019

La llista actualitzada amb els llibres més venuts del Sant Jordi 2018

El Gremi de Llibreters ha publicat la llista definitiva amb els títols més venuts de Sant Jordi. El Gremi assenyala que aquest any, els 10 títols més venuts han representat només el 5,82% del total de les vendes.

El Sant Jordi tanca amb una xifra d’uns 22 milions d’euros i un augment de la venda del llibre en català

Les dades facilitades pel Gremi de Llibreters confirmen les expectatives creades dies abans entorn a la celebració de Dia del Llibre.

El Gremi de Llibreters satisfet per l’alta participació en la Diada de Sant Jordi

Després de dos anys celebrant-se en festiu, la Diada en dia laborable “ha permès que la gent hagi complert amb la tradició d’una manera esglaonada i massiva un cop més ”, ha comentat M. Carme Ferrer, presidenta del Gremi de Llibreters.

‘el Sant Jordi és una festa amb molt soroll i t’has de fer veure, perquè sí hi ets al ball, has de ballar’

Màrius Serra

escriptor

'Un escriu pels lectors i vol deixar una petjada en la consciència d’altres persones que no coneix de res, i festes com la de Sant Jordi, permet això’.

Fernando Aramburu

escriptor
0
Ja és Sant Jordi

‘el que trobo molt emotiu és que a l’acte de llegir a diferència d’altres arts hi ha una relació molt estreta entre l’autor i el lector.

Siri Husvedt

escriptora

‘l’única cosa negativa de Sant Jordi és deixar-te lectors sense signatura’

Dolores Redondo

escriptora

‘Sant Jordi és el fet més increïble que he viscut mai’.

R. J. Palacio

escriptora

Els col·laboradors i opinadors de L’Illa dels Llibres també publiquen llibres per Sant Jordi

Martí Gironell, Maria Carme Roca, Miquel Esteve, Xulio R. Trigo,  Care Santos i Jordi Cantavella publiquen novetats aquest Sant Jordi

Els premis literaris del Sant Jordi 2018

L’Illa dels llibres fa un repàs dels premis literaris de la temporada

La Línia K: la línia més literària del metro de Barcelona

Amazon i Transports Metropolitans de Barcelona han decidit portar la literatura al metro de la ciutat de Barcelona gràcies al llibre "Barcelona Metro Literària" del periodista Raúl Montilla.

Opinió – ‘Sant Jordi també s’amaga als prestatges’, per Maria Carme Roca

L'escriptora ens recorda que no tot són novetats editorials per Sant Jordi i destaca que hi ha vida més enllà de les novetats i per tant cal triar i remenar

El Gremi de Llibreters preveu un gran Sant Jordi

Enguany la festa de Sant Jordi arriba cau en dilluns després de dos anys en dia no laborable. Malgrat aquest fet, el Gremi de Llibreters és optimista i M. Carme Ferrer, la nova presidenta del Gremi espera que "el fet que sigui jornada laborable incentivi encara més els bons resultats aconseguits els dos darrers anys, tant en participació com en vendes".

10 recomanacions infantils i juvenils per Sant Jordi de la Llibreria Sendak

La llibreria Sendak de Barcelona, especialitzada en literatura infantil i juvenil ha fet una selecció per a L'Illa dels Llibres de 10 títols per aquest Sant Jordi.