Divendres, juny 9, 2023

‘Time Shelter’ del bulgar Georgi Gospodinov guanya el International Booker

"Boulder” d’Eva Baltasar no aconsegueix el somni de guanyar el premi, però fa història al ser la primera autora catalana en ser finalista del guardó.

Club Editor i Eva Baltasar ja han fet història

Aquest dimarts s'anunciarà l'obra guanyadora del premi International Booker 2023. La novel·la "Boulder" d'Eva Baltasar està entre les novel·les finalistes. Segueix l'acte a L'Illa dels Llibres

“Cul-de-sac”,  la nova col·lecció d’humor, ironia i sàtira de Comanegra

Amb l'objectiu d'omplir un buit en l’edició catalana publicant clàssics indiscutibles i contemporanis inèdits en català.

L’Altra Editorial reedita “El misteri de l’amor”, la primera novel·la de Joan Miquel Oliver

La reedició coincideix amb el 15è aniversari de la publicació.

Disponible el número 20 de la revista digital de L’Illa dels Llibres

Sant Jordi, Albert Sánchez Piñol, Eva Baltasar, Andreu Claret, Marti Gironell, Aureli Vázquez, Coia Valls, Manuel Vázquez Montalbán....

La llista amb els nominats del 24è Premi Llibreter

El Gremi de Llibreters de Catalunya ha anunciat els 15 nominats de la nova edició del guardó i ara, les llibreries agremiades votaran les millors obres.

El Sant Jordi necessita del VAR, per fer la llista dels llibres més venuts

Com si es tractés d'una jugada polèmica d'un partit de futbol o per aclarir si finalment han estat mans o no, la llista dels llibres més venuts de Sant Jordi ha passat enguany pel VAR.

Balanç final del Sant Jordi 2023 amb més de 1,8 milions de llibres venuts i més de 24 milions d’euros de facturació

La Cambra del Llibre aporta les dades definitives del Sant Jordi i publica una nova llista dels més venuts amb canvis significatius.

Un brindis per “Boulder” d’Eva Baltasar

L'escriptora Eva Baltasar i l'editora Maria Bohigas comenten a L'Illa dels Llibres la nominació de la novel·la amb premi International Booker 2023

En agosto nos vemos, la novel·la inèdita de Gabriel García Márquez

Random House publicarà la primavera del 2024, l’obra inèdita de l’escriptor colombià que coincidirà amb el desè aniversari de la seva mort i el vintè de la publicació de la seva darrera novel·la.

Darrers articles

Disponible el número 20 de la revista digital de L’Illa dels Llibres

Sant Jordi, Albert Sánchez Piñol, Eva Baltasar, Andreu Claret, Marti Gironell, Aureli Vázquez, Coia Valls, Manuel Vázquez Montalbán....