L’Altra publica ‘Joc i distracció’ de James Salter

Publicada en anglès per primera vegada l’any 1967, l’editorial catalana continua apostant per l’obra de l’escriptor nord-americà

Joc-i-distracció-JAMES-SALTER-Després de la publicació de L’última nit, L’Altra Editorial presenta en català, ‘Joc i distracció’ amb traducció de d’Albert Torrescasana.

Es tracta de  la novel·la que James Salter va publicar l’any 1967 i considerada com una de les obres més eròtiques de l’escriptor nord-americà.

James Salter narra la història d’amor entre un universitari nord-americà desvagat, Phillip Dean, que viatja per Europa sense destí definit, i Anne-Marie Costallat, una joveneta francesa de províncies. L’aventura entre els dos amants, eròtica i fogosa, ens arriba a través del relat i la imaginació d’un amic de Phillip, i en el llenguatge precís i la prosa personalíssima de James Salter.

James Salter és autor de sis novel·les entre les que destaquen ‘Això és tot’ i ‘Lúltima nit’,  a més de dos llibres de memòries i dos reculls de contes, Dusk and Other Stories, amb què va guanyar el PEN/Faulkner Award l’any 1989.