Isabel-Clara Simó, Lluís-Anton Baulenas, Benjamin Black, Jordi Cervera i Anna Moner les apostes de Bromera

Edicions Bromera presenta les apostes per a Sant Jordi on hi destaquen autors consagrats.

Bromera Sant Jordi 2015

La presentació a la llibreria La Impossible de Barcelona comptat amb la presència d’alguns autors com Lluís Anton Baulenas, Isabel-Clara Simó, Anna Moner i Jordi Cervera a més del director literari del Bromera, Gonçal López-Pampló, que ha destacat el catàleg de l’editorial  on «podem trobar autors consagrats, amb una trajectòria més que consolidada, amb altres de més joves però amb una gran projecció i que han entrat en el món de la literatura amb molta empenta».

López-Pampló ha destacat el el darrer títol de Benjamin Black, Ordres sagrades, que Bromera ha publicat a la col·lecció «L’Eclèctica». Sota el pseudònim de Black, John Banville presenta una nova aventura protagonitzada per  Quirke.

l'amant Picasso Claa SimóPer la seva banda Isabel-Clara Simó ha presentat L’amant de Picasso, una novel·la que ens transporta al París de principis del segle XX, en plena efervescència artística i cultural, de la mà d’una dona excepcional: Fernande Olivier, una persona clau en la vida de Picasso. L’escriptora d’Alcoi ha reconegut que «d’entrada, la protagonista no m’agradava, perquè em semblava una bleda, una dona que s’està 60 anys esperant el seu amor, encara que fos Picasso, però una vegada vaig penetrar a la seva pell, m’hi vaig acabar enamorant del personatge».

La proposta per Sant Jordi de Lluís-Anton Baulenas és La vostra Anita, una novel·la inspiradora sobre les segones oportunitats. Baulenas assegura que. «He escrit una novel·la d’amor d’una dona de 50 anys que es troba de sorpresa l’oportunitat de passar-ho molt bé», ha comentat l’autor durant la roda de premsa.

jordi cervera musica camaleonsLa novel·la negra també es protagonista a  La música dels camaleons del periodista i escriptor Jordi Cervera. En aquesta novel·la, protagonitzada per un membre del grup d’elit dels Mossos d’Esquadra (GEI), es va ordint amb cura un misteri que atrapa mentre per les seves pàgines desfilen personatges camaleònics. Amb la música dels camaleons, Cervera  ha comentat que « reivindico els  mossos d’esquadra, concretament el GEI, una unitat d’elit d’aquest cos policial».

Finalment,  Anna Moner ha presentat El retorn de l’Hongarès (Premi de Narrativa Alfons el Magnànim), un  colpidor thriller que endinsa el lector en una fosca investigació criminal alternant l’època de finals del segle XIX, quan uns crims esfereïdors van sacsejar la societat parisenca, i l’actualitat, quan arriba a l’Institut de Medicina Legal un taüt de grans dimensions.