0 Flares 0 Flares ×
L’escriptora anuncia al seu compte de Facebook que el 18 de juny publicarà ‘Grey’ el nou títol de la sèrie eròtica.

cinquanta-ombres-den-grey el james

Desprès de l’èxit aconseguit amb la trilogia i amb una primera adaptació  al cinema més que discutible, E. L. James segueix explotant el fenomen amb la publicació de ‘Grey’ amb la voluntat d’explicar la història des del punt de vista de Christian Grey, el personatge masculí de la sèrie.
La data de publicació coincideix amb l’aniversari de Grey i de moment no se sap la data de publicació en català i castellà.

Des de la seva publicació , la trilogia Cinquanta ombres d’en Grey ha obtingut un important èxit comercial i ha venut més de 100 milions d’exemplars, fet que va convertir a la seva autora es una de les 100 persones més influents de l’any segons la revista Time.

greyEl motor de la història és la romàntica i sexual relació entre Anastàsia Steel, una estudiant universitària virginal i inexperta i Christian Grey un seductor empresari multimilionari de 27 anys aficionat a pràctiques sexuals sadomasoquistes de domini i submissió i que compta amb un passat fosc.

E L James ens proposa una història on costa de distingir qui és el dominat i el dominador en la relació. A més afegeix un punt de misteri en el personatge de Christian Grey que amaga una infància complicada que ha marcat el seu comportament i posteriors relacions. Les claus de l’èxit poden ser diverses però la principal ha estat adequar el gènere eròtic al públic femení i afegir algunes dosis de romanticisme.

Un altre aspecte destacable sobre l’èxit de la trilogia ens arriba des de la xarxa i les importants vendes en el format e-book. Segurament l’anonimat que ens ofereix la compra per internet també ha pogut ajudar que alguns lectors finalment hagin decidit comprar i llegir una novel·la eròtica. Després, el boca orella ha fet la resta fins a convertir una novel·la eròtica en un bestseller i fer créixer  el nombre de novetats editorial amb obres pseudoeròtiques