0 Flares 0 Flares ×

L’antic complex fabril Fabra i Coats acollirà de l’11 al 13 de maig una nova edició Fira Literal

Els organitzadors i creadors de Literal, la defineixen com una fira d’idees i llibres radicals, composat per un festival literari, un mercat del llibre i una programació cultural i gastronòmica complementaris. Adreçat a editorials independents de llibre radical, mitjans crítics i llibreries especialitzades en pensament crític.

Asseguren que ‘el principal objectiu no es vendre llibres,vendre llibres és una conseqüència, el nostre objectiu principal és generar nous lectors i lectores de pensament crític’.  Però, en canvi, volen ‘augmentar quantitativament les persones interessades i àvides de lectura, tindrem uns públics més cultes i que sabran valorar els llibres produïts per les editorials que es troben a la fira’.

Enguany la fira comptarà amb la presència d’unes 80 editorials i llibreries amb una programació  on destaquen els noms de  Elaine Brown (expresidenta del Black Panther Party americà), Camila Cienfuegos(exguerrillera de les FARC) o l’obertura de la fira amb l’últim espectacle de Leo Bassi, “El último bufón”.
Miguel Brieva, Isa Benítez, Nines Maestro, M. Sánchez Cid, Dolors Marin, Jaime pastor i Yolanda Colom, son els altres noms destacats de la fira.

A més de les conferències, Literal ofereix recitals de poesia, exposicions, tallers, un espai dedicat als més petits, música en directe i la presència de més de 80 editorials i llibreries.

L’edició del 2017 hi van participar al voltant de 15.000 persones i la participació de gairebé uns 40 autos nacionals i internacionals.

INFORMACIÓ ACTIVITATS LITERAL 2018