Mar Bosch, Sebastià Bennasar, Roc Casagran, Anna Molina, Natxo Parra, Carles Viñas i Marcel Riera entre els autors que signaran i formen part de l’associació d’editorials independents Llegir en Català.

Llegir en Català estarà present un any més per Sant Jordi amb dues parades de venda de llibres a Barcelona amb l’objectiu segons destacaquen en un comunicat ‘de seguir essent un referent de l’edició independent, crítica i de qualitat en la nostra llengua’.

La primera de les parades de LEC s’ubicarà al número 49 del passeig de Gràcia (passeig de Gràcia amb el carrer d’Aragó); la segona serà a l’entrada de l’Ateneu barcelonès (Canuda, 6), gràcies de nou a un acord amb l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana i el mateix Ateneu.

En aquestes parades es podran trobar les darreres novetats de cada segell, així com una selecció dels respectius fons, i atendran al públic de 10 a 20 hores.

Llegir en Català està formada per 9 editorials: Alrevés / Crims.cat, Birabiro Editorial, Edicions del Periscopi, Edicions Saldonar, El Gall Editor, L’Avenç, Raig Verd Editorial, Sembra llibres i Tigre de Paper Edicions.

Informació sobre horaris de signatures