L’escriptor i periodista aborda temes com els abusos sexuals, l’assetjament psicològic i la venjança, oferint una història que incomoda i impacta el lector amb el seu plantejament valent i provocador.


Llort, continua el seu camí com a escriptor i demostrant a cada nova novel·la la seva gran qualitat com a autor, especialment de gènere negre, tot i que les seves històries van molt més enllà del gènere. És autor de “Si quan et donen per mort un dia tornes”,  “Herències col·laterals”, “No n’estiguis tan segur”, “Sota l’asfalt”, “Pes mort”, “Temps mort” i “Un assassí”
Ara, ha estat guardonat amb el 18è Premi de Novel·la Negra L’H Confidencial per la seva obra Demolició. Anteriorment havia estat reconegut amb el I Premi Paco Camarasa de Novel·la Negra el 2020 amb la seva obra Herencias colaterales.

El 18è Premi L’H Confidencial, ha comptat amb una participació de 137 originals. Els membres del jurat format per Ilya Pérdigo Kerrigan, representant de l’Editorial Clandestina; Ilumi Ramos, directora de la Biblioteca La Bòbila; Jordi Canal, Àlex Martín Escribà i Rosa Mora, especialistes en novel·la negra; Manuel López Poy i Marina Ruaix membres del club de lectura de novel·la negra de la Biblioteca La Bòbila, i, com a secretària del jurat, Núria Vila, cap de Secció de Biblioteques,  han decidit que l’obra que millor s’ajusta als criteris de la convocatòria és Demolició, presentada sota el pseudònim d’Evarist Bonavista.

El jurat del premi ha destacat “l’estil i el ritme narratiu de l’obra”. També, “la trama àgil, l’actualitat i la versemblança de l’argument, el compromís i el risc del plantejament de la temàtica”.

El premi, promogut per la Biblioteca La Bòbila i convocat per l’Ajuntament de L’Hospitalet i l’Editorial Clandestina, està dotat amb 12.000 euros i amb la publicació de la novel·la, i s’ha consolidat com un dels més prestigiosos del gènere negre.
El lliurament del premi tindrà lloc el 16 de novembre, a la Biblioteca La Bòbila i el manuscrit serà editat per la col·lecció de Narrativa Clandestina, de l’Editorial Clandestina.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here