Una guia acosta l’ornitologia als més petits

‘La meva primera guia d’ocells de José Luis Gallego vol acostar l’ornitologia als més petits. Ho fa de forma amena i pràctica amb fotografies i unes il•lustracions que ajudaran a conèixer els ocells que viuen en el nostre entorn.

‘La meva primera guia d’ocells’ Conté 30 fitxes completíssimes d’ocells en color agrupades per hàbitat (boscos, camps, pobles i zones humides. A més, inclou un CD amb la gravació dels cants dels ocells.
‘La meva primera guia d’ocells’ forma part de la col•lecció Guies, que de moment compta amb aquestes publicacions:
1. La meva primera guia de bolets
2. La meva primera guia sobre el canvi climàtic
3. La meva primera guia d’astronomia
4. La meva primera guia dels Jocs Olímpics
5. La meva primera guia sobre l’hort urbà.
6. La meva primera guia d’arbres

José Luis Gallego és periodista ambiental i escriptor.  Membre de l’Associació Catalana de Comunicació Científica i  col·laborador habitual de premsa, ràdio i televisió, ha publicat més d’una quinzena de llibres de divulgació ambiental.  Ha  rebut nombrosos premis en reconeixement de la seva trajectòria, entre els quals el Premi Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya. Dins aquesta col·lecció també ha publicat La meva primera guia sobre el canvi climàtic.

Llibre recomanat a partir de 10 anys.

1 COMENTARI

Comments are closed.