Crehueras ha rebut la distinció durant l’acte de celebració de la patrona del cos a la comandància de  la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca.

L’Ordre del Mèrit de la Guàrdia Civil és una distinció  que premia a  les actuacions o conductes d’extraordinari relleu que treballin pel prestigi del Cos. Aquest reconeixement, de caràcter civil, pot ser concedida als membres de la Guàrdia Civil i a qualsevol altra persona o entitat.

L’acte celebrat a la comandància de la Guàrdia Civil a Sant Andreu de la Barca ha estat presidit pel Delegat del govern espanyol a Catalunya Carlos Prieto i  el cap del cos a Catalunya José Luis Tovar. El predient del Grup Planeta i Atresmedia, José Crehueras ha estat condecorat amb la Creu amb distintiu blanc de  l’Ordre del Mèrit de la Guardia Civil.

Per a la concessió de la Creu amb distintiu blanc segons publica el BOE, s’haurà d’haver dut a terme alguna de les següents accions;

a) Executar, dirigir o col·laborar directament en l’èxit d’un servei en el qual per la seva extraordinària dificultat i importància s’hagin evidenciat rellevants qualitats professionals o cíviques.

b) Sobresortir amb perseverança i notorietat en el compliment dels deures del seu ús o càrrec, de manera que constitueixi una conducta exemplar digna que es ressalti com a mèrit extraordinari.

c) Realitzar estudis professionals o científics, o altres fets o treballs excel·lents, que suposin notable prestigi per al Cos, o utilitat per al servei oficialment reconegut.

Crehueras, ja va ser guardonat l’any passat amb la medalla al mèrito policial de la Policía Nacional.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here