El més vist del mes d’Abril a L’illa dels llibres


La llista de les 23 recomanacions del Sant Jordi, l’especial Sant Jordi i l’entrevista amb Albert Espinosa entre els articles i reportages més vistos durant el més d’abril.

1-La llista dels 23 del 23. L’article dedicat a les recomanacions de Sant Jordi de L’illa dels llibres ha estat un any més el més vist del mes d’Abril.

2- Especial Sant Jordi. L’especial Sant Jordi amb les informacions relacionades amb la Diada, el concurs fotogràfic, les recomanacions ha obtingut moltes visites i enllaços durant el darrer mes. 

3-L’entrevista amb l’Albert Espinosa. El guionista i escriptor Albert Espinosa tornar a ser entre els més visitat i consultat de L’illa dels llibres. La presentació de Si tu em dius vine ho deixo tot, però digue’m vine va ser la novel·la més venuda del Sant Jordi.

4Un tastet de ‘La caçadora de cossos’ de Najat El Hachmi.

5-Entrevista amb Eduard Marquez. L’autor de L’últim dia abans de demà segueix encapçalant la llista del més vist i també més escoltat.

6-Les recomanacions infantils i juvenil del Sant Jordi 2011.

7-Entrevista Sílvia Alcàntara. L’autora d’Olor de colònia segueix amb un nou èxit editorial ‘La casa cantonera’.

8-Chufo Llorens i la novel·la ‘Mar de foc’. Després de l’èxit de Et donaré la terra, Chufo Lorenç ha tornat amb una segona part anomenada Mar de foc.

9-Jordi Cabré  i la novel·la ‘Després de Laura’. El finalista del premi Sant Jordi amb Després de Laura, Jordi Cabré ha estat entrevistat  a L’illa dels llibres. La qualitat de la seva novel·la  ha captivat també als lectors de L’illa dels llibres.

10.Un tastet de… Una paraula de més d’Eloi Vila  L’espai on s’ofereixen primer capítols de novel·les d’actualitat ha experimentat un augment considerable de visites durant el mes d’abril.

1 COMENTARI

Comments are closed.