Un cercador permet trobar tots els còmics publicats en català

 El Consorci per la Normalització Lingüistica de Barcelona presenta un  catàleg en línia que permet consultar l’oferta de còmic i de  manga en català.

expositorEl cercador inclou 738 referències de còmics editats en català des dels més famosos com Bola de drac, Astèrix, Naruto i Els Barrufets, entre molts d’altres, fins a altres més desconeguts per al públic majoritari com Blankets, Abulio, Fushigi Yûgi 1.

El cercador s’ha presentat en el marc de la campanya UAAAAAAAU… IUHU, PATAPLAF!, que vol donar a conèixer l’oferta de còmic i de manga en català i fomentar-ne la lectura i el consum.
La campanya UAAAAAAAU… IUHU, PATAPLAF! compta amb el suport de 42 establiments col·laboradors que venen còmics i de les principals editorials de còmic en català.

Ara ja és poden trobar i consultar tots els còmics editats  en català de Tintín, Bola de Drac, Corto Maltès, Els Barrufet, Astèrtix, Mortadel·lo i Filemó o Naruto

El CNL de Barcelona  ha aprofitat la darerra edició del Saló del Manga de Barcelona per  editar un fulletó especial en el qual s’informa d’aquestes col·leccions de manga en català