L’especial Sant Jordi, el més vist del mes d’abril a L’illa dels llibres.

Consulta els 10 articles més llegits del mes d’abril de 2013 a L’illa dels llibres.
Els 23 del 23, els tastets de Silvia Soler i Coia valls, Albert Espinosa, Wonder, Marc Pastor……

1-L’especial Sant Jordi. Com cada any L’illa dels llibres ofereix als seus lectors un especial Sant Jordi amb informacions referents a recomanacions, signatures de llibres i informacions relacionadesamb la diada de Sant Jordi

2-Els 23 del 23. Les recomanacions de Sant Jordi. La tradicional llista de les recomanacions de Sant Jordi. Els 23 del 23 s’ha convertit en l’articlemés vist de l’any a L’illa dels llibres.

3-Un tastet de …   L’estiu que comença de Silvia Soler.  Les primeres pàgines dela novel·la guanyadora del Premi Ramon Llull.
La novel·la ‘L’estiu que comença’(Planeta)  la protagonitzen Júlia Reig i l’Andreu Balart, dos joves que estan predestinats a ser amics durant tota la vida.
Les seves respectives mares són amigues i les dues families es van retrobant cada revetlla de Sant Joan. Aquesta tradició segueix anys després i la novel·la narra 50 anys de la vida dels  dos joves  nascuts l’any 1961

4- Els 25 llibres més venuts  del Sant Jordi 2013.  Relació de la llista del gremi de Llibreters amb els 25 llibres més venuts del Sant Jordi 2013. ‘Victus’ d’Albert Sánchez Piñol  ha estat lamés venuda en català i castellà.

5-Wonder, una novel·la molt humana.  Comparable amb l’excel·lent novel·la de Mark Haddon, ‘El curiós incident del gos a mitjanit. Wonder és una faula sobre la superació personal i la lluita contra les adversitats. R J Palacio debuta com a escriptora  amb Wonder/ La lección de August  (La Campana/Nube de tinta), després de treballar com a dissenyadora  de portades de llibres.

6-Un tastet de…  Les Torres del cel de Coia Valls. L’escriptora catalana publica una novel·la ambientada a Montserrat i sobre els dotze monjos que van fundar el monestir al segle XI.

7-Brúixoles que busquen somriures perduts,’ la nova novel·la d’Albert Espinosa.  Albert Espinosa ha aconseguit vendre més d’un milió d’exemplars amb les anteriors novel·les: El món groc’, ‘Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo’ i ‘Si tu em dius vine ho deixo tot… però digue’m vine’.

8-Marc Pastor torna als orígens amb Bioko. Després de La mala dona i L’any de la plaga (RBA/La Magrana), Marc Pastor torna als seus orígens amb una proposta  que ens apropa a Montecristo (Proa), la novel·la que el va fer debutar com a escriptor l’any 2007. Moisès Corvo un jove i rebel és acusat de traïció  per vendre armes als berbers del nord d’Àfrica i traslladat posteriorment a l’illa de Fernandoo Poo (Guinea), on la Corona Espanyola hi té el destacament militar de Santa Isabel sota el comandament del capità Ulises Balboa. Corvo  serà testimoni de les massacres a indígenes i d’altres misteris que amaguen l’illa

9-Adolescents.cat del web al llibre. Amb més de 20.000 visites diàries el web adolescents.cat és tot un fenomen a la xarxa. Adolescents.cat es va crear fa un parell d’any de la mà de Ernest Codina i Roger Carandell, amb la idea de crear un espai virtual on els joves poguessin expressar-se i comunicar-se lliurement.

10-Entrevista a Coia Valls l’autora de Les torres del cel. Després de la Princesa de Jade i El mercader, Coia Valls guanyadora del II Premi dels Lectors de L’illa dels llibres ha publicat Les torres del cel (Ediciones B). L’escriptora catalana ens apropa als orígens de Montserrat des de la vessant natural i religiosa. Una novel·la ambientada a Montserrat i sobre els dotze monjos que van fundar el monestir al segle XI.