Èxit de convocatòria del Mercat de Nadal del Llibre amb més de 6.800 inscrits

Uns 70 escriptors han participat de les més de 40 activitats que s’hi han realitzat durant 11 hores seguides a l’Antiga Fàbrica Damm

mercat nadal

El TR3SC ha organitzat dissabte 12 de desembre a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm 11 hores dedicades a la literatura amb la presència de més de 70 autors que han participat al voltant d’unes 40 activitats i tallers literaris per a adults i nens.

Un any més ha estat tot un èxit de convocatoria i ja és consolida com el Sant Jordi d’hivern. A  més de propostes literàries el Maecat ha comptat amb música en directe i foodtrucks amb menjar i beure. 

Albert Sánchez Piñol, Xavier Bosch i Sílvia Soler,  Màrius Serra, Rafel Nadal i Care Santos, Empar Moliner,  Najat El Hachmi, Jenn Díaz, Milena Busquets i Clara Usón han estat alguns dels autors convidats.
L’entrada era gratuïta però calia  inscripció prèvia per gaudir del voltat d’unes quaranta activitats literàries com combats dialèctics, datings literaris, activitats per a adults, exposicions, activitats infantils i  xerrades gastronòmiques.

La celebració del mercat de Nadal del Llibre del TR3SC coincideix amb la declaració de Barcelona ciutat literària per part de la UNESCO.