El Saló Liber es trasllada a Montjuïc de l’1 al 3 d’octubre

Com a principal novetat, el Saló Liber realitzarà activitats paral·leles obertes a públic no profesional.

logo liber 2014Unes 450 editorials de 60 països participen en una edició que comptarà amb  més de  10.000 professionals.

LIBER és Saló adreçat als  professionals però aquest any, com a gran novetat, el públic podrà accedir  cada dia a partir de les 16.00 a  21.00 hores.
Cada dia hi haurà xerrades amb autors que parlaran de les seves lectures i els seus llibres recomanats, la seva passió per l’escriptura.

Antonio Múñoz Molina, Carmen Amoraga, Marta Rivera de la Cruz, Luz Gabás, Blanca Busquets, Carlos Salem i Cristina Fallarás, Lorenzo Silva, Julieta Lionetti, Juan Gómez-Jurado, Rosa Montero, María Dueñas entre d’altres participaran a Liber.

Per la seva banda un centenar de ponents compartiran el seu coneixement amb els visitants de LIBER a les 40 sessions diferents que tindran lloc.  La temàtica de les Jornades Professionals, aquest any LIBER s’ha centrat en tres grans àmbits: el transmedia, el crossmedia i els múltiples canals en els que podem trobar i treballar continguts editorials, les iniciatives i projectes que, sortint-se de lo habitual, busquen promoure la feina editorial, i l’edició d’autor o independent

Una altre de les novetats destacades de LIBER 2014 serà la creació de l’espai de “La Llibreria”, una zona de trobada i punt selectiu de venda.

El dia 2 d’octubre es farà el lliurament de premis Liber 2014:

Homenatge LIBER a una trajectòria editorial:
José Manuel Lara, president del Grup Planeta. José Manuel Lara.
Millor adaptació audiovisual d’una obra literària: El tiempo entre costuras, de María Dueñas.
Premi a l’autor hispanoamericà més destacat: Antonio Muñoz Molina.
Millor iniciativa de Foment de la Lectura a biblioteques obertes al públic: Biblioteques Municipals de Cartagena.
Premi Boixareu Ginesta al Llibreter de l’Any: Llibreria Antonio Machado de Madrid.
Foment de la Lectura als Mitjans de Comunicació: A Vivir que son dos días, Cadena SER.

A LIBER 2014  hi participaran els grans grups editorials del sector: Wolters Kluwer, Grupo Planeta, Edebé, Penguin Random House Grupo Editorial, RBA Libros, Edelvives, Ediciones SM, Editorial Everest, Grupo Anaya, Santillana, Vicens Vives o Peter Lang entre d’altres.

Igualment també estaran presents destacats segells editorials tals com Alfaguara, Ediciones B, Anagrama, Tusquets Editores, Salamandra, Libros de Vanguardia, Edhasa, Castellnou, Plataforma Editorial o Maeva.

LIBER 2014
Pavelló 8. Recinte Montjuïc-Plaça d’Espanya de Fira de Barcelona

Consulta els actes previstos http://ferialiber.com/liberatura/