El dilluns 2 de setembre L’ILLA DELS LLIBRES anunciarà la novel·la guanyadora de la novena edició del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES

 

L’Illa dels Llibres ha seleccionat 15 títols publicats entre el mes d’agost de 2018 i juliol de 2018 i que han estat escrites o traduïdes al català.

Els lectors de L’Illa dels Llibres ha decidit amb el seu vot, en aquesta edició s’han rebut més de 3.000 vots, la novel·la guanyadora.

Les cinc obres (per ordre alfabètic)  més votades han estat:

‘Aprendre a parlar amb les plantes’ de Marta Orriols (Edicions del Periscopi /Lumen)

‘L’estilita‘ d’Uri Costak (Amsterdam Llibres/Destino)

‘Mare’ d’Ada Castells (La Campana)

‘Nou illes al nord’ de Mònica Batet (Més llibres)

‘Sobre la terra impura’ de Melcior Comes (Proa)

El dilluns 2 de setembre L’ILLA DELS LLIBRES anunciarà la novel·la guanyadora de la novena edició del PREMI L’ILLA DELS LLIBRES

 

ACTE DEL LLIURAMENT DEL PREMI A LA SETMANA DEL LIBRE EN CATALÀ

Eduard Màrquez, Coia Valls, Albert Sánchez Piñol, Care Santos, Alejandro Palomas, Maria Carme Roca, Rafel Nadal i Eva Baltasar  han estat els guardonats en les anteriors edicions.

L’acte de lliurament del Premi L’Illa dels Llibres es realitzarà el dissabte 14 de setembre a les 12:30h a  l’avinguda de la Catedral de Barcelona coincidint amb la Setmana del Llibre en Català i comptarà amb la presència de l’autor/a, personalitats procedents del sector editorial i lectors de la web.

Des de l’any 2014 els guanyadors del premi reben també una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here