Crim en directe de Camilla Lackberg.

La gran dama de la novel·la negra sueca de l’actualitat, Camilla Läckberg ha publicat nova novel·la amb el títol de Crim en directe.
Aficionada als programes de televisió al pur estil Big Brother, Camilla Läckberg ha escrit una història al voltant del món televisiu i dels realities-shows.
Cada novel·la publicada per Läckberg demostra la seva qualitat com a escriptora de novel·la negra. Després de La princesa de gel, Els crits del passat i Les filles del fred es publica en català i en castellà Crim en directe.
Els protagonistes continuen sent la parella formada per Patrik i Erica que continuen gaudint del seu idil·li al poble de Fjällbacka, amb la petita Maja, que ja té vuit mesos.
Erica està plenament bolcada en els preparatius del seu casament, els assumptes a la comissaria, on Patrik treballa, segueixen el seu curs rutinari. Però l’alcalde reuneix al ple de l’ajuntament per a anunciar l’arribada a Tanum d’un equip de televisió per filmar un reality-xou anomenat «Fucking Tanum» que hauria de reportar uns sucosos beneficis a la població i que suposarà en realitat un autèntic malson. Poc després, Patrik ha d’investigar la mort d’una dona, víctima d’un accident de trànsit.
Però el que inicialment sembla un tràgic accident de carretera acaba conver­tint-se en tota una altra cosa.
Camilla Läckberg gaudeix de força reconeixent per part dels lectors. Fins ara ha publicat set novel·les amb els protagonistes Erica Falk i Patrick Hedström. Actualment està traduïda a 25 idiomes.
Cal destacar la feina ben feta de l’edició catalana per part del segell Amsterdam, amb un disseny de la coberta molt elegant.  Podeu llegir els primer capítols en aquest Pdf