Simon Scarrow visitarà Barcelona els dies 23 i 24 de novembre.

Simon Scarrow protagonitzarà aquesta setmana dues trobades amb lectors. El gran èxit de Simon Scarrow han estat les històries protagonitzades pels centurions romans Cato i Macro.

L’autor anglès presentarà  Campos de muerte, el final de la tetralogía Napoleón vs. Wellington. Campos de muerte  tanca el cicle iniciat amb Sangre joven, Los Generales i A fuego y espada on Scarrow ofereix una radiografia de la vida dels dos militars, Napoleó i Wellington, a més d’oferir  un retrat de l’Europa del segle XVIII.

L’èxit de la sèrie romana Quinto Licinio Cato
Conegut per les seves novel·les històriques el gran èxit de Simon Scarrow han estat les històries protagonitzades pels centurions romans Quinto Licinio Cato i Lucio Cornelio Macro.
Amb molt de rigor històric i sobretot amb un ritme narratiu molt ágil, les novel·les de Simon Scarrow han aconseguit captivar a molts lectors d’arreu del món.
De la sèrie romana de Cato i Macro s’han publicat nou títols, el darrer El gladiador (Edhasa 2010). El proper mes de març l’editorial Edhasa publicarà La legión.
Darrerament Scarrow també s’ha volgut acostar al públic juvenil oferint una novel·la històrica sota el títol de La lucha por la libertad (Sèrie Gladiador) protagonitzada per Marco, el fill d’un veterà centurió romà.

Simon Scarrow protagonitzarà aquesta setmana dues trobades amb lectors acompanyat  per dos legionaris del Grup Evocati de reconstrucció històrica

Dimecres  23 de novembre. 19:30 Fnac-Triangle (secció de llibres):
L’escriptor Santiago Posteguillo presenta a Simon Scarrow. Intervindrà també l’editor i presidente d’Edhasa, Daniel Fernández.

Dijous 24 de novembre 19.30h, en Casa del Llibre (Rambla Catalunya, 37)
Trobada amb Simon Scarrow  amb els seus lectors. Signatura d’exemplars.

Títols publicats de Simon Scarrow;

Sèrie romana Quinto Licinio Cato

I-El Águila del Imperio
II-Roma Vincit!
III-Las garras del Águila
IV- Los lobos del Águila.
V- El Águila abandona Británia
VI- La profecía del Águila.
VII-El águila en el desierto
VIII- Centurión
IX- El gladiador
X- La legión (març 2012)

Sèrie Napoleón vs. Wellington

I- Sangre joven
II- Los Generales
III-A fuego y espada
IV-Campos de muerte