El cantant de Love of Lesbian conversa amb David Escamilla sobre la creativitat i el talent a “Esa pieza que no encaja”.

Assegura que sempre s’ha sentit com aquella peça que encaixa “M’ho passava pipa en un local d’assaig mentre que els altres anaven a la discoteca cada cap de setmana. Quan vaig començar a escoltar música «rara», com deien alguns, em sentia com la peça que no encaixa”.

El cantant i l’escriptor David Escamilla conversen a “Esa pieza que no encaja” (Principal Libros) sobre el talent i la creativitat. Diuen que el talent no pot ensenyar-se, però sí que pot explorar-se a partir de l’obra d’un artista.

Santi Balmes, el cantant i compositor de Love of Lesbian descriu com ha desenvolupat la creativitat per a convertir-se en un reconegut compositor.  El cant recorda que “quan componia, alguna cosa ressonava en el meu interior. Com si un cable intern que desconeixes, i que et travessa del cap als peus, de sobte ressona i s’encén. Només ho puc comparar amb l’enamorament. Però, en tractar-se de música, ho anomeno «la ressonància». No saps per què, però aquesta melodia fa que ressoni alguna cosa en el teu interior. I, per descomptat, continuo aplicant la màxima següent: si a tu t’eriça el pél, és molt probable que li succeeixi el mateix a un sector de la societat. Perquè tots estem fets de la mateixa pasta.”
Balmes, també afirma que  “Com a autor, un hit pot canviar-te la vida a nivell econòmic. Un himne et canvia per dins. Un hit et fa ser conegut per una majoria. Un himne fidelitza a una immensa minoria”.

 

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here