L’escriptora irlandesa publica  “On van els àngels de neu?”

Maggie O’Farrrel ha consolidat una trajectòria literària basada en novel·les que narren les relacions familiars, la pèrdua i el passat.

Obres com “La distància que ens separa”, “L’estranya desaparició d’Esme Lennox”, “La mà que prenia la meva”, “Aquest deu ser el lloc” i “Visc, i visc, i visc” han estat publicades en català a L’Altra editorial.

Ara. debuta en el terreny de la literatura infantil amb “On van els àngels de neu?”  (La Galera). Es tracta d’un conte de fades sobre la valentia i la determinació d’una nena da­vant els desafiaments vitals, que l’escriptora explicava als seus fills abans de dormir.

Sylvie, la nena protagonista d’On van els àngels de neu?, es desperta una nit, de sobte, sense saber per què i veu l’espectacle més impres­sionant de la seva vida: un parell d’ales, enormes, fetes de plomes blanques i suaus. Un àngel a la seva habitació; un àngel de neu, que li explica que ha vingut a cuidar-la, perquè ella no està tan sana com aparenta.

La malaltia va estar present també a la infantesa de Maggie  O’Farrell, que va passar molts mesos hospi­talitzada a causa d’una encefalitis greu.  O’Farrell  assegura que el personatge de l’àngel de neu va néixer per tranquil·litzar la seva filla quan estava patint un xoc anafilàctic.

De la mateixa manera que la petita O’Farrell, Sylvie es recupera de la seva malaltia mesos després de la seva trobada amb l’àngel i anhela veure’l de nou, ja que, al cap i a la fi, ell li va salvar la vida.

On van els àngels de neu? Compta amb les il·lustracions de Daniela Jaglenka Terrazzini.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here