Amb Bárbara Montes, l’autor de la trilogia Reina Roja presenta “Una herència peligrosa”.

Amanda Black és la protagonista de la nova col·lecció de llibres per a nens amants de la intriga i l’acció de Juan Gómez Jurado i Bárbara Montes.

Després de vendre un milió d’exemplars de la trilogia de “Reina Roja”, Gómez Jurado torna ara amb una història dirigida als més joves  on compta  amb la col·laboració de Bárbara Montes, amb qui ja  ha publicta la sèrie Rexcatadores.

Amanda Black té molt en comú amb Antonia Scott: és intel·ligent, valent i empoderada, i al mateix temps misteriosa.

A “Un herència perillosa”, Amanda Black haurà d’arriscar-se a conèixer coses del seu passat per a poder enfrontar un futur d’allò més incert. Òrfena des que té pocs mesos de vida, rebrà una carta que li obrirà la porta de la Mansió Black i aviat s’adonarà que no sols serà una casa.

Els autors asseguren que «Sembla molt més difícil fins que et poses a fer-ho i t’adones que, en realitat, de l’única cosa que es tracta és que has d’afinar molt la teva escriptura i que no pots ser opac, has de ser increïblement clar, posar les paraules exactes, no passar-te. Excepte això, els nens volen el mateix: passar-s’ho bé llegint un llibre, divertir-se, que sigui interessant, que els agradi, que tingui personatges amb els quals puguin empatitzar. Les claus són exactament les mateixes, l’única cosa és que has d’afinar una miqueta més el llenguatge».

L’editorial B de Blok ja ha anunciat que publicaran dos nous lliuraments al juny i al novembre d’aquest any.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here