L’Illa dels Llibres, 8 anys compartint l’actualitat literària

Després de vuit anys a la xarxa, L’Illa  dels Llibres continua amb més força que mai amb nous reptes.

8 anys de L'illa dels llibres

 

8 anys de L’illa dels Llibres, 8 raons per continuar oferint l’actualitat literària.

1-Seguirem gaudint de la confiança dels lectors i del món editorial.segellilla300x300
Des de la seva creació el 10 de novembre de 2006 fins a l’actualitat, L’Illa dels llibres ha gaudit d’una bona resposta per part dels lectors i també del món editorial.
Escriptors/res, traductors, editors i editorials han donat suport  a L’Illa dels llibres.

L’any 2013 L’illa dels llibres va superar el milió de visites i, sense cap mena de dubte, el fet d’arribar a aquestes xifres, és gràcies a la confiança que ens heu demostrat dia a dia i que ens ha permès continuar amb aquesta tasca durant tots aquests anys i convertir-nos en un referent a la xarxa.

2- Seguirem compartint l’actualitat literària.
Notícies, entrevistes, crítiques literàries,… formen part dels espais habituals del portal web. També apostem per la literatura juvenil i infantil i publiquem tastets amb els primers capítols de les novetats editorials.
Les llistes de novetats publicades per Sant Jordi (Els 23 del 23)  i Nadal (Els 25 del 25)  són seguides per milers de lectors que confien en les nostres recomanacions
Des de la seva creació, L’Illa dels Llibres ha publicat més de 3.000 articles amb actualitzacions diàries.


ASA LARSSON3- Seguirem oferint entrevistes a destacats escriptors.
Pel que fa  a les entrevistes, L’illa dels llibres ha entrevistat a destacats escriptors de nivell  nacional i internacional.
Assa Larsson, Daniel Glattauer, Lee Child, Camilla Lackberg, Simon Scarrow, David Van, Albert Sánchez PiñolMaj Sjowall, Joel Dicker, Dolores Redondo, Marta Rojals,  Andreu Martin, Maria Barbal, Jonas Jonansson, Ferran Torrent, Coia Valls, Martí Gironell, Jorge Bucay, Josep Pedrals, Juan Eslava Galán, Lorenzo Silva,  Gemma Lienas, Gabriel Janer Manila o Julia Navarro entre d’altres  han estat entrevistats durant tots aquests anys.


4- Seguirem fomentant la participació amb els lectors
per mitjà de sortejos de novetats editorials i concursos.
Des de fa 5 anys, L’Illa dels Llibres convoca cada Premi L'illa dels llibres - 05estiu un concurs fotogràfic que cada any compta amb més participació.
També hem convocat concursos de microrelats i hem creat el Premi dels Lectors de L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre de l’any.
Des de la seva creació, han  rebut el PREMI DELS LECTORS DE L’ILLA DELS LLIBRES: Eduard Marquez, Coia Valls, Albert Sánchez Piñol i Care Santos.


5-Seguirem apostant per les xarxes socials
com  a via de comunicació amb els  lectors.
Actualment el seguiment a Facebook i Twitter  suma més d’11.000 persones, fet que suposa un important impacte de les informacions publicades per part de L’Illa dels Llibres a la xarxa.


6-
Seguirem potenciant les signatures d’opinió amb noves incorporacions.
Martí Gironell, Raúl Montilla, Aureli Vàzquez, Paula Jarrín, Marc Moreno i Maria Llopis publiquen articles d’opinió a L’Illa dels llibres.
Properament ampliarem les signatures amb José Luis Garcia Herrera, Salvador Macip i Care Santos.


7- Reconeixements públics.
Setmana Llibre en Català 2014 - 10L’illa dels llibres ha comptat amb molts reconeixements des de la seva creació per part dels mitjans de comunicació i del món editorial.
L’any 2010, quan encara era un blog, i no una web com és avui en dia, va rebre el Premi  Blocs Catalunya, al millor bloc de literatura en català i Premi Lletra de la UOC, 2010.
L’illa dels llibres també ha estat una web recomanada i comentada en publicacions com:  El diari Avui, El Mundo i Time Out i en emissores de ràdio com RAC1, Ràdio 4, IcatFM i espais televisius com Qwerty de Btv i L’Espai Internet de TV3.
L’Illa dels Llibres també ha comptat amb espais radiofònics a La Xarxa Ràdio i a Ràdio 4.
També ha organitzat activitats durant la Setmana del llibre en Català i a La Casa del Llibre de  Rambla Catalunya Barcelona i ha participat en d’altres esdeveniments literaris com Kosmòpolis 2013.

 8-Seguirem apostant per sumar més lectors.
 ‘Perquè ens agraden els llibres i som el que llegim’.

 

 Jordi Milian, director de L’Illa dels Llibres

 

Contacta amb L’Illa dels Llibres

Twitter: @illadelsllibres
Facebook: L’Illa dels Llibres
Correu: info @ illadelsllibres .com (tot junt)