Coia Valls rep el II Premi dels Lectors de L’illa dels llibres

L’autora es va mostrar molt agraïda i va dedicar el premi als lectors.


La Casa del Llibre de Rambla Catalunya de Barcelona va ser l’escenari del lliurament de la segona edició del Premi dels Lectors de L’illa dels llibres.   L’escriptora Coia Valls va rebre  de mans del director de L’illa dels llibres, Jordi Milian, el guardó.

L’acte de lliurament  va comptar amb elements literaris, musicals i teatrals.

L’escriptor i músic Francesc Miralles va posar les notes musicals  i l’actriu  Anna Cusell que va interpretar  un passatge de  la peça teatral “El mercader”, nascuda com a complement de la novel·la,  sota la direcció de Vicenç Cañón.

Entre el públic assistent cal destacar l’editora d’Ediciones B  Carol París i personalitats del món editorial entre escriptors , editors i lectors de L’illa dels llibres.

L’acte de lliurament també va servir per  fer la presentació oficial de la novel·la a la ciutat de Barcelona i parlar de la història sobre els primers mercaders de la Mediterrània a la Barcelona  del segle XIV que narra la novel·la El mercader(Ediciones B).

 

El mercader, II Premi dels Lectors de L’illa dels llibres.

La novel·la El mercader, de Coia Valls (Edicions B), ha guanyat el Premi dels Lectors de L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre de l’estiu de cada any.

L’illa dels llibres selecciona cada estiu, 15 títols perquè els seus lectors puguin votar i així lliurar el Premi dels Lectors de L’illa dels llibres al Llibre de l’estiu.

El mercader, de Coia Valls, ha estat el llibre més votat d’aquesta edició, amb 1.184 vots, seguit de L’avi de cent anys que es va escapar per la finestra, de Jonas Johanson, amb 1.093, i Dansa amb dracs, de George RR Martin, amb 1.075.

En aquesta edició s’han rebut 8.641 vots.


Maria Nunes rep el premi del III Concurs Fotogràfic

Maria Nunes va rebre el premi com a guanyadora de la III edició del Concurs Fotogràfic de L’illa dels llibres amb la  fotografia Navegant amb Dickens.  La guanyadora va rebre  una samarreta de L’illa dels llibres i una entrada doble a L’Aquarium de Barcelona.

Unes 50 fotografies s’han presentat en la tercera edició del concurs organitzat per L’illa dels llibres. Un jurat especialitzat va triar 10 fotografies finalistes que finalment els lectors de la web han triat la guanyadora després de més de 1.100 vots enviats..

 Una lectura refrescant d’Artemisa Canals  i Lectura a la fresca de  Maria Dolors Sàrries Farré  han quedat en segona i tercera posició.

 

Podeu escoltar l’audio de l’acte de lliurament del II Premi dels Lectors de L’illa dels llibres

1 COMENTARI

Comments are closed.