Care Santos rep el IV Premi de L’Illa dels Llibres

L’escriptora agraeix públicament el premi amb un discurs divertit i força enginyiós

Premi L'illa dels llibres - 05
La novel·la Desig de xocolata de Care Santos, ha guanyat el  IV Premi dels Lectors de L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre l’any. L’illa dels llibres selecciona cada estiu, 15 títols perquè els seus  lectors puguin votar i així lliurar  el Premi de L’illa dels llibres.

Desig de xocolata de Care Santos, ha estat el llibre més votat d’aquesta edició, amb 780 vots, seguit de  L’altra de Marta Rojals  amb 722 i El llegat dels ossos de Dolores Redondo amb  605 vots.  En aquesta edició s’han rebut  més de 6.000 vots.

L’acte de lliurament del premi ha coincidit amb la celebració de la Setmana del llibre en Català i ha comptat amb l’assistència de l’escriptora, que ha ofert un discurs divertit i enginyiós, on ha destacat el paper dels lectors i també la qualitat dels  premiats en les anteriors edicions.

Com a guanyadora, Care Santos ha rebut una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter.

Desig de xocolata ens trasllada en un primer moment a la Barcelona actual per anar viatjant en el temps fins arribar al segle XVIII fent un recorregut per la tradició xocolatera de la ciutat de Barcelona.

La novel·la va rebre a principis d’aquest any el Premi Ramon Llull 2014 i ara suma un nou premi, El IVPremi dels Lectors de L’illa dels llibres.