La casa cantonera, la nova novel·la de Sílvia Alcàntara.

Olor de Colònia va suposar el debut literari de Sílvia Alcàntara. Ara publica La casa cantonera la seva  segona novel·la.

Olor de Colònia va suposar el debut literari de Sílvia Alcàntara. La història ambientada en una colònia tèxtil de mitjans del segle XX va ser tot un èxit amb unes xifres que superen els 46.000 exemplars venuts.
Després d’aquell èxit, Sílvia Alcàntara publica una segona novel·la sota el títol de la La casa cantonera (edicions del 1984), que l’autora  va ser escriure paral·lelament  amb Olor de Colònia. Ara es publica després de fer-li alguns retocs al text.
La novel·la narra els secrets d’una família que s’ instal·la a un poble del Berguedà  als anys 40, on la majoria dels habitants dle poble treballen en una mina. Però  La casa cantonera és també la història de dues germanes que  es retroben a l’actualitat, després de més de vint anys,  per repartir-se les poques coses que en morir els ha deixat la mare.  

3 COMENTARIS

  1. … [Trackback]…

    […] Informations on that Topic: illadelsllibres.com/index.php/2011/02/03/la-casa-cantonera-la-nova-novela-de-silvia-alcantara/ […]…

Comments are closed.