Entrevista amb Eloy Moreno, autor d’El bolígrafo de gel verde.


La publicació del llibre El bolígrafo de gel verde ha estat com un conte de fades. Eloy Moreno, el seu autor, va començar a escriure la novel·la l’any 2006 i un cop finalitzada va decidir publicar-la ell mateix.  

Eloy Moreno no  va presentar El bolígrafo verde a cap editorial, ni tampoc a cap distribuidora i per aquest motiu, va agafar una maleta  plena de llibres i va començar a viatjar de llibreria en llibreria per poder vendre-la i promocionar-la.
De mica en mica, El bolígrafo de gel verde va començar a caminar i gràcies també a un bloc dedicat a la novel·la, va aconseguir vendre uns 3.000 exemplars tot solet.
Una decisió arriscada que finalment ha obtingut recompensa. L’editorial Espasa ha decidir  publicar la novel·la i  a partir d’ara l’Eloy Moreno ja no haurà d’anar de llibreria en llibreria venent la novel·la.  Ara ja es podrà dedicar a fer entrevistes per atendre els mitjans de comunicació.
L’illa dels llibres us ofereix una entrevista amb l’Eloy Moreno parlant de la seva història i també de l’argument d’El bolígrafo de gel verde.