Destapats, un cicle per conèixer nous talents literaris

El Servei de Biblioteques del Departament de Cultura, uneix escriptors novells amb d’altres de consolidats.

destapats logoEl Departament de Cultura organitza el projecte de prescripció Destapats, en què es donaran a conèixer nous talents literaris de Catalunya a les biblioteques.
El cicle de cinc sessions a les biblioteques de Salt, Barcelona, Manresa, Tarragona i Lleida, en què un escriptor amb trajectòria consolidada conversarà amb un autor més novell sobre diferents aspectes literaris o vitals.

El projecte, organitzat pel  pretén establir una línia de col·laboració entre les biblioteques i les editorials que han publicat aquests autors, potenciar la funció prescriptora de les biblioteques públiques i estimular la comunitat de Twitter vinculada als temes literaris per tal que faci el seguiment d’aquestes parelles.

Les cinc sessions, coordinades pel periodista i escriptor Jordi Nopca i comptarà amb la presència de Joan Todó amb Julià de Jòdar; Yannick Garcia amb Sergi Pàmies; Damià Bardera amb Toni Sala; Sergi Pons amb David Castillo, i Tina Vallès amb Imma Monsó.

Joan Todó – Julià de Jòdar: L’escriptor i la societat que l’envolta: conflicte o resignació? Biblioteca Pública de Salt, dimecres 7 de maig, 19:30 hores.

Yannick Garcia – Sergi Pàmies: Escriure contes avui: explicar el món ‘a trossos’. Biblioteca Francesca Bonnemaison (Barcelona), dimecres 14 de maig, 19:30 hores.

Damià Bardera – Toni Sala: Literatura i veritat. Biblioteca del Casino (Manresa), 22 de maig, 19:30 hores.

Sergi Pons – David Castillo: El costat ‘al·lucinat’ de la realitat: desordre, excés i sentit de l’humor. Biblioteca Pública de Tarragona, dimecres 4 de juny, 19:30 hores.

Tina Vallès – Imma Monsó: Explicar la complexitat de les relacions humanes. Biblioteca Pública de Lleida, 17 de juny, 19:30 hores.