Júlio Cortázar i Joan Vinyoli protagonistes del Festival TIFLOLLIBRE

braileL’Auditori del CaixaForum de  Barcelona el 6è Festival TIFLOLLIBRE. El Festival que promou la lectura  en braille i en veu alta com a eina d’integració i que és una iniciativa  de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya B1+B2+B3.

L’acte es caracteritza per ser un esdeveniment social, cultural i de  participació voluntària, on persones anònimes i personalitats de renom  de l’àmbit cultural i social comparteixen lectures en veu alta amb  actuacions musicals en directe.

La 6a edició de TIFLOLLIBRE 2014 tindrà com a lectors convidats  als escriptors Gemma Lienas Luís-Antón Baulenas i Blanca Busquets a més dels actors  Marc Martínez i Josep Maria Blanco  la realitzadora de documentals i reportatges de TVC Lala Gomà , el director teatral  Josep Maria Mestres i  Laura Borràs, directora de la ILC (Institució  de les Lletres Catalanes)

També llegiran textos   de Joan Vinyoli i Júlio Cortázar, tres  socis de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya i l’acte compatrà a les actuacions del quartet format per la cantant i compositora Clàudia Bardagí i els  músics Arnau Figueres, Pere Bardagí i Juan Pablo Balcázar i  la coral universitària de Gospel THE NEW ZOMBIS.

DIA: 22 de maig de 2014
LLOC: Auditori del CaixaForum de Barcelona
HORA:  19.00 hores
Entrada: 12 € (10 € anticipada)
Més informació: www.b1b2b3.org