Desena edició de Món Llibre, el Sant Jordi per a infants i joves

Monllibre
L’Institut de Cultura de Barcelona amb la col·laboració del CCCB, el MACBA, Biblioteques de Barcelona i més de 40 editorials organitzen un any més el festival Món llibre dedicat a la literatura infantil i juvenil. Es tracta d’un acte previ al Sant Jordi on els més joves són els protagonistes amb la programació de diverses activitats adreçades a ells.

Aquest any, Món Llibre compleix deu anys, una data molt especial que omplirà del 12 al 13 d’abril els del CCCB, el MACBA i com a novetat aquest any el Convent, amb una cinquantena activitats gratuïtes entre  tallers, espectacles, exposicions i  cinema que serviran per apropar els llibres als més petits amb la voluntat de despertar-los el gust per la lectura o fer-los-hi créixer.

marianneAquest any l’il·lustradora convidada és Marianne Dubuc del Quebec, autora entre d’altres il·lustracions de Devant ma maison, Au carnaval des animaux ,  El mar  i El lleó i l’ocell, va ser llançat la tardor passada pel mateix editor.
Dubuc és llicenciada en disseny gràfic per l’Escola de Disseny de la Université du Québec à Montréal (UQAM) i viu a Mont-real (Quebec).

Consulta les activitats programades en aquets enllaç

Monllibre2014

Dissabte 12 i diumenge 13 d’abril
Horari:  d’11 a 19.30 h
Més informació a: www.bcn.cat/monllibre