El 9 de juny  s’estrena l’adaptació del personatge creat per Dav Pilkey

DreamWorks, creadors de Shrek, Kung Fu Panda i Madagascar, s’han encarregat de l’adaptació al cinema del Capità Calçotets sota la direcció de David Soren.

A Capità Calçotets. La seva primera pel·liculassa explica les aventures d’en Jordi i l’Oriol, dos bojos dels còmics, que dibuixen historietes esbojarrades aquests dos amics hipnotitzen sense voler el director de l’escola i el converteixen en un superheroi, amb calçotets superelàstics, que viurà un munt d’aventures superdivertides i esbojarrades.

L’editorial Cruïlla publica les aventures d’aquest personatge des de fa vint anys.  L’obra s’ha convertit en un èxit a tot el món amb traduccions a 20 idiomes i han superat els 70 milions de llibres venuts a nivell mundial.

L’amistat, l’humor i la creativitat estan presents a la vintena de títols que conformen la col·lecció del Capità Calçotets, dirigida a nens de 7 a 9 anys. La combinació entre el còmic i la història és un dels punts destacats de l’obra que acosta la lectura als alumnes de manera lúdica, impulsant la imaginació i la creativitat

L’editorial Cruïlla publica a la col·lecció El Vaixell de Vapor els títols  Capità Calçotets: la seva primera pel·liculassa. El llibre oficial de la pel·lícula i Endevinalles, enigmes i rialles amb el Capità Calçotets.

També ha reeditat Les aventures del Capità Calçotets, la primera història de la sèrie.