Canvis en el sector editorial català.


Berta Bruna, serà des d’ara l’editora responsable dels segells Columna i Ernest Folch, ha estat nomenat nou director editorial de Ediciones B.

Berta Bruna, fins ara responsable de màrqueting i comunicació de Grup 62, serà des d’ara l’editora responsable dels segells Columna i de les col.leccions catalanes de Planeta i Destino, en substitució d’Ester Pujol. Berta Bruna compta amb més de 15 anys d’experiència en els diversos àmbits del món de l’edició, i ha col·laborat amb Random House Mondadori i Grupo Planeta abans de fer-ho a Grup 62.

Per un altre banda, el fundador i fins ara conseller delegat d’Ara Llibres, Ernest Folch, ha estat nomenat nou director editorial de Ediciones B, que forma part del Grupo Zeta. Substitueix Ricardo Artola per “impulsar i consolidar els segells del grup”, segons ha informat l’editorial en un comunicat.  Folch és llicenciat en Filologia Catalana, president de l’Associació d’Editors en Llengua Catalana (AELC) i vicepresident del Gremi d’Editors de Catalunya; a més, ha estat director editorial del Grup 62, editor del grup RBA i conseller delegat de 36L Books SL i Leqtor.com