L’acte de lliurament es  realitzarà el divendres 11 de setembre a les 17:30 h (Escenari 1) al Moll de la Fusta de Barcelona coincidint amb la celebració de la Setmana del Llibre en Català.

 

La novel·la ‘La dona efervescent’ de  Mar Bosch ha guanyat el X Premi L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre l’any. 

L’11de setembre coincidint amb la celebració de La Setmana del Llibre en Català es farà a l’escenari número 1 del Moll de la Fusta a les 17.30h.

L’acte de lliurament que comptarà amb la presència de l’autora Mar Bosch  i una posterior conversa sobre l’obra guanyadora a amb el director de L’Illa dels Llibres Jordi Milian.

L’Illa dels Llibres ha seleccionat 15 títols publicats entre el mes d’agost de 2019 i juliol de 2020 i que han estat escrites o traduïdes al català. Els lectors de L’Illa dels Llibres ha decidit amb el seu vot, en aquesta edició s’han rebut gairebé 5.000 vots, la novel·la guanyadora.

L’acte gratuït o obert a tothom també comptarà amb personalitats vinculades del sector editorial.

Des de l’any 2014 els guanyadors del premi reben també una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter.

Eduard Màrquez, Coia Valls, Albert Sánchez Piñol, Care Santos, Alejandro PalomasMaria Carme Roca,  Rafel Nadal,  Eva Baltasar i Mara Orriosl han estat els guardonats en les anteriors edicions.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here