L’autor d’’El poder del perro’ i ‘El cártel’ publicarà ‘The Force’,  una novel·la sobre la policía de Nova York.

Després d’anys de recerca, l’escriptor nord-americà Don Winslow s’endinsa en la historia de la policía de Nova Yordk per escriure una novel·la actual  sobre la  cobdícia i vioència, desigualtat i racisme, crim i venjança.  Segons assegura l’editorial RBA, la novel·la ‘The Force’ que serà publicada en castellà el mes de juny ‘ és una obra mestra sobre la vida urbana plagada de girs impactants. Una dissecció fascinant de la societat nord-americana moderna que mostra els controvertits problemes als quals s’enfronta’.

Don Winslow va rebre el Premio RBA de Novela Negra 2015  amb ‘El Cártel’, ambientada en el món del narcotràfic i en la guerra contra les drogues que es duu a terme principalment al territori de Nou Mèxic.

El director de cinema Ridley Scott ha adquirit els drets de ‘The force’ per portar-la al cinema.  Scott  també dirigirà l’adaptació cinematográfica de ‘El càrtel’ que podría rodar-se a l’antiga presó de Màlaga, segons ha destacat el diari Sur de Málaga.
La presó de Màlaga podria convertir-se al cinema en la presó mexicana on va estar tancat el narcotraficant mexicà Joaquín El Chapo Guzmán.