Planeta desvetlla més detalls d’El prisionero del cielo de Carlos Ruiz Zafón.

El 17 de novembre es publicarà El prisionero del cielo de Carlos Ruiz Zafón. L’editorial Planeta comença a donar-ne detalls sobre la coberta i l’argument de la novel·la.

Daniel Sempere i el seu amic Fermín, coneguts per ser unns personatges destacats de  l’Ombra del Vent, apareixen de nou en aquest nou projecte editorial. Carlos Ruiz Zafón torna a Barcelona i més concretament a l’any 1957
Just en el moment en que tot comença a funcionar, un inquietant personatge visita la llibreria de Sempere i amenaça amb desvetllar un terrible secret que porta enterrat dues dècades en la fosca memòria de la ciutat.
El prisionero del cielo torna al Cementiri dels Llibres Oblidats, un indret recurrent en les darrerres novel·les de Carlos Ruiz Zafón després de la publicació de l’Ombra del Vent i El Joc de l’Ángel .
Sobre la coberta del nou llibre de Zafón, segueix  amb les fotografies de Francesc Català Roca, tot i que en aquesta ocasió la fotografia ha estat retocada de l’original. El Periódico publicava fa uns dies un article on comentava els retocs que ha patit la fotografia original

3 COMENTARIS

 1. Comentaris realitzats al Facebook de L’illa dels llibres http://www.facebook.com/illadelsllibres :

  Artur Undebarrena Jo vaig llegir tres novel.les de Zafón, L’ombra del vent, el joc de l’angel i Marina. Les dues primeres em van provocar sensacions contradictories. Mentre ho estava llegint m’ho vaig passar francament bé, sobretot els episodis referits al cementiri dels llibres oblidats i a la familia Sempere. I pel que sembla la nova novel.la tambe acompanya la mateixa familia.
  Ho celebro. Però sembla que sense personatges maleits no hi ha novel.la que no es vengui, aquestes no son una excepció. Em fa la sensació que els personatges maleits hi son perquè per contrast els bons ho siguin mes, per contrast. I aquest aspecte, ja fa temps que se’m està fent molt carregós. Potser em passa tambe perquè mentre llegeixo m’agafo les coses molt a pit, visc les històries intensament i de vegades em fan patir. Es per això que les tres quartes primeres parts del joc de l’angel em van agradar moltissim però el final no em deixar bon gust de boca, més aviat, tot el contrari. Trobo que decau profundament amb una trama violenta totalment gratuïta. I aixo fa que no acabi amb el caliu acollidor amb que desenvolupa la resta de la novel.la. Però bé, aixo son gustos i segurament hi haurà qui li hagi agradat d’allò més. Felicito en Zafón per l’estil narratiu. Pel que fa a aquest aspecte em va passar una cosa curiosa. Inicialment un membre de la meva familia m’havia regalat l’ombra del vent en castellà. Jo vaig comprar-me la novel.la en català per pura tonteria i la vaig començar a llegir (en català). No recordo quina circumstancia va fer que hagués de continuar la versió castellana. Doncs, l’estil narratiu em va agradar tant que em va acabar de convencer que sempre es millor en la mesura del possible es molt millor la versió original. Es clar que moltes vegades sort en tenim de les traduccions. Seria agosarat aprendre suec nomes per llegir la trilogia Millenium en versio original. Es clar que tambe hi ha qui ha apres angles per llegir Shakespeare en versió original. En aquest mon hi ha gent per a tot.

  Elisa Roselló Recomano Marina, per mi lo millor de Ruíz Zafón.

  Montse Plana L’ombra del vent em va semblar genial. El joc de l’àngel , patètica.

  Dolo Mita A mi no m’ha agradat ni l’ombra del vent ni el joc de l’àngel, no entenc de cap manera el seu éxit.

  Joan Montes L’Ombra del Vent bé. El Joc de l’Àngel fatal: inversemblant, incoherent i amb el final em vaig sentir estafat. Em sap greu, però no hi tornaré.

  Rat Fuet Devic · Menda opina igual que el Joan.

 2. Comentaris realitzats al Facebook de L’illa dels llibres http://www.facebook.com/illadelsllibres :

  Mercè Segu Les he llegit tote i he recomanat les seves obres a tots els meus alumnes. L’altre dia un antic alumne em va donar les gràcies per haver recomanat L’ ombra del vent perquè havia agradat a tota la familia, va ser el millor regal per a mi.

  Malena Gual Marina i L obra del vent, cinc estrelles!

  Mònica Margets Soler L’ombra del vent un 10, el joc de l’àngel fluixet pel meu gust. No sé si llegiré aquest. Hi ha tant per llegir…

  Joana Fabrega totes m´¨agraden.

  Maria Escalas Només he llegit l’ombra del vent i em va decebre molt. Dec ser rara.

  Cèlia Piqué Totes. Unes bones i les altres més.

  Gemma Cebrian ‎”L’ombra del Vent” és genial!!!

  Núria Martínez totes. I totes m’han enganxat

  .Paloma Silvestre L’ombra del vent i Marina 🙂

  Carme Brugués Igual que la Mònica:L´ombra del vent molt bé però la segona em va costar més.

  Maria Cabrespina Jo vaig començar L’ombra del vent i a la trama hi havia tanta “txitxa” que em perdia. Mea culpa per falta de memòria, El recomano plenament a qui no tingui problemes de memòria i/o el llegeixi en poc temps. Increïble pel contingut i per la forma (recordo especialment la imatge d’un carrer que era com una “cicatriu”).

 3. Comentaris realitzats al Facebook de L’illa dels llibres http://www.facebook.com/illadelsllibres :

  Pau Marc Muñoz NYAM NYAM, FAST FOOD

  Lidia Brachs n’he llegits uns quants, i si m’agraden…!

  Elen De La Torre Me encantan!!!!

  Isabel Bermudez Lopez LA SOMBRA DEL VIENTO el mejor libro que he leido y en una etapa muy dura de mi vida…HIJA TE QUIERO!!gracias CAROL.

  Ascen Garcia ‎”L’ombra del vent” molt..,” El joc de l’àngel” no tant, la veritat…

  Cinta Vila la sombra del viento un grannnnn libro ya espero que salga para leerlo

  Fernando Dols Com tots els escritors te coses bones y roins, de totes formes lo bo es majoria.

Comments are closed.