La Sèrie Negra de RBA, arriba a les 100 publicacions.


L’editorial RBA ha destacat en els darrers anys per una gran aposta per la novel•la negra. La Sèrie Negra de RBA ja ha arribat amb l’edició de la novel•la Alta Tensión, a les 100 publicacions.

L’any 2002 La Sèrie Negra s’inaugurava amb Black and Blue, de l’escocès Ian Rankin. Autors destacats del gènere com Mäj Sjöwall i Për Walhöö, Dennis Lehane, Arnaldur Indridason, Tana French, Jo Nesbo, Philip Kerr, Raymond Chandler, Arthur Conan Doyle i Agatha Christie formen part d’aquesta col•lecció.

Alta tensió de Harlan Coben, el número 100 de la Sèrie Negra
Les 100 publicacions de la col·lecció Sèrie Negra arriba amb Alta Tensió de Harlan Coben.
L’autor nordamericà ha venut més de 47 milions de llibres i ha estat traduït a més de 40 llengües. Alta tensió, darrer Premi Internacional de Novel·la Negra RBA, recupera a Myron Bolitar, un dels personatges creats per Coben i que ha protagonitzat vàries de les seves novel·les.
Una exestrella del tennis femení acudeix desesperat Bolitar perquè l’ajudi a donar amb el parador del pare del fill que està esperant.En les seves indagacions, Bolitar comptarà amb l’ajuda dels seus dos companys més fidels, Windsor Horne Lockwwod III, multimilionari, dandi i la seva sòcia en l’agència d’esportistes, Esperanza Díaz.
 Coben és el primer autor que ha aconseguit els tres guardons més prestigiosos de novel·la negra: l’Edgar Award, el Shamus Award i l’Anthony Award.

1 COMENTARI

  1. Una bona notícia per als aficionats del gènere. Llàstima que en català sempre anem a remolc. A veure quant trigarà La Negra de La Magrana a arribar als cent títols…

Comments are closed.