El llibre recull el guió i la concepció de la pel·lícula tal i com va ser pensada, definida  per la seva creadora Clara Simó i el coguionista Arnau Vilaró.

Després d’aconseguir l’Os d’Or de la Berlinale, “Alcarràs”, convertint-se en la primera pel·lícula en llengua catalana en aconseguir-ho,  l’obra de Carla Simón ha aconseguit  meravellar als espectadors. Simón ho fa amb una història que ens descobreix el drama rural familiar sobre la desaparició de les activitats agrícoles, que gira al voltant de la intenció d’instal·lar plaques solars en una parcel·la agrícola ocupada fins ara per un fruiter de presseguer, empenyent els membres de la família Solé a trobar-se.  Alcarràs, compta amb actors no professionals i ensvofereix una història de caràcter local però amb valors molt universals i globals.

A partir del 23 de juny podrem llegir Alcarràs. Una història sobre la terra, la pagesia i la família, de Carla Simón i el coguionista del film, el lleidatà Arnau Vilaró. Un llibre que ens permetrà anar més enllà de la història d’Alcarràs i la família Solé, i descobrir més detalls sobre Carla Simón i la seva manera der fer i entendre el cinema. El llibre també inclourà el guió de la pel·lícula.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here