L’editorial Amsterdam Llibre publica ‘Belfondo’, la novel·la que l’autora va publicar en castellà l’any 2011.

Jenn Díaz va iniciar la seva trajectòria literària amb Belfondo. Sis anys després de la publicació de la novel·la, Amsterdam Llibres recupera en català una nova edicó de l’obra que ha estat revisada, reescrita i adaptada per la mateixa autora.

”Fora, a la resta del món, tot amb tanta pressa. I tot inexplicable, perquè els canvis tan grans que hi havia no s’entenien mai. Era per allò que tots s’havien quedat allà, a la gàbia però sense reixa però a la gàbia, al cap i a la fi”

Belfondo és un indret misteriós, un indret aïllat de la resta del món, on el temps transcorre amb un ritme particular. Tant el poble com els seus habitants tenen amo: una persona que controla els seus moviments, la vida quotidiana i, fins i tot, el seu destí; la seva paraula és la llei. Per Belfondo deambulen personatges únics: Arcadi, el mestre obligat a ensenyar; Horaci, el poeta encarregat dels epitafis; Beremunda, la prostituta de les vint pessetes; o Sontà, el sacerdot cec d’una divinitat femenina. Xiuxiueigs, silencis, dubtes, anhels…

L’editorial també anuncia la publicació de la novel·la Mare i filla en edició de butxaca.