Ja tenim els guanyadors dels tres llibres signats per Karin Slaughter.

L’illa dels llibres gràcies a l’editorial Roca ha sortejat 3 exemplars de la novel·la ‘El núm3ro de la tr4ición’ de la nordamericana Karin Slaughter.

Per poder optar i participar en aquest concurs els lectors de L’illa dels llibres havien de respondre a la pregunta:    De què teniu por? Què us fa més por o pànic?

Els guanyadors dels tres exemplars són: Miquel Grau, Rocío Abelenda i Judith Cardaset.Les respostes dels guanyadors:

Miquel Grau
: Tinc por de tot tipus d’ animals, no suporto ni les mascotes ni els més fastigosos, rèptils, aranyes, insectes …
Tinc por d’ anar sol per un lloc solitari com seria una selva o un bosc amb tot de sorolls de qui habita el lloc.
Tinc por moltes vegades de les alçades sense protecció (que no hi hagin baranes, etc.) que pugis caure d’ altabaix.
Ara no recordo més coses, però reconec que sóc bastant poruc. M’ agrada anar a les coses segures.

Rocío Abelenda: El que més por em fa sóc jo mateixa. La por és dins meu. Por al fracàs, a no assolir allò que un pretén. Quan respirem i movem la part del tórax on tenim el cor tenim por, quan respirem i movem l’abdomen sabem controlar la por.
Si es tracta d’una por a alguna cosa exterior, diria a les amantis religioses. Li tinc autèntic pànic alhora que em fascinen.

Judit Cardaset: Espero aue quedi en secret, perquè no m’agradaria que ara els meus pitjors enemics sabessin quin és el meu punt feble. Una de les meves pors més profundes són les mantis, aquells insectes amb aquells cossos tan repel·lents. Buf! Fujo quan en veig alguna.
Podeu llegir altres respostes en aquest enllaç.