L’especialista en literatura infantil i juvenil, Sílvia Cantos, ens recomana l’àlbum il·lustrat ‘Dolents’ publicat a Maeva Young

Us recomano un àlbum il·lustrat per compartir amb els petits de casa, un llibre regal genial per jugar amb els tres dolents per excel·lència dels contes: el llop, la bruixa i l’ogre, ara sí, aquí són els protagonistes!

Aquest llibre faria bé de ser present a totes les cartes al Pare Noel i als Reis Mags de l’Orient, ja que es tracta d’un súper regal per tota la família, que podrà llegir i jugar amb un llibre absolutament ple de sorpreses, mitjançant un sofisticat sistema de pestanyes i finestretes que s’obren, els lectors descobriran un munt d’anècdotes i curiositats dels dolents per excel·lència de la literatura infantil de tots els temps.

Els seus punts forts i febles, les seves pors, els plats preferits, trets distintius, característiques físiques i el més important: les seves biblioteques! Sabrem de quines històries en són protagonistes i en quines altres apareixen.

Dolents és una proposta fabulosa, una mostra d’enginy i imaginació elevada a la màxima potència. La riquesa dels detalls que exhibeix és un festival per als amants dels contes, no se m’acut una col·lecció millor on podia haver anat a parar aquest títol, no endebades Libros para los que aman los libros de l’editorial Maeva Young, conté una sèrie de propostes fantàstiques, ideals per regalar qualsevol d’elles.

Ara que s’acosten dates on molts pensen a fer regals als qui s’estimen, em permeto recordar-vos que regalar un llibre és molt més que fer un present, és regalar il·lusions, aventures i molta vida. Regalar un llibre és una mostra d’amor!

Clotilde Perrin va estudiar Comunicació Audiovisual a l’escola Estienne, i va cursar estudis a l’Esola d’Arts Decoratives d’Estrasburg. A més de les col·laboracions ocasionals en diverses revistes i diaris, ha il·lustrat una trentena d’àlbums per a nens en diverses editorials a més de nou títols en els quals signa text i il·lustracions.

Sílvia Cantos, especialista en literatura infantil i juvenil
@Silvia_Cantos
http://silviacantos.blogspot.com.es/

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here