Carta Blanca, el nou James Bond.

James Bond torna de la mà de l’escriptor Jeffrey Deaver. Carta Blanca és el títol de la nova aventura literaria de Bond  que l’editoral Umbriel publicarà el 27 de juny,

La publicació de ‘Carta Blanca’ en anglès ha estat  tot un esdeveniment que ara s’espera repetir amb la traducció al castellà.
Jeffrey Deaver, conegut com a autor del best seller El col·leccionista d’ossos ha estat l’encarregat de crear la nova  novel·la de James Bond, després de ser escollit  pels hereus d’Ian Flemming com a   candidat  per continuar amb les aventures de l’espia anglès.
Deaver sempre s’ha declarat seguidor de les aventures de James Bond i l’obra d’Ian Flemming. 


Carta Blanca, un James Bond del segle XXI.
En aquesta nova novel·la ens apareix un James Bond del segle XXI. Bond ha estat reclutat per un nou servei d’intel·ligència. Creat en un món que ha conegut els horrors dels atacs terroristes a Nova York i Londres, aquest nou organisme no depèn del MI5, del MI6 ni del Ministeri de Defensa. És més: les altes esferes neguen la seva existència.  El seu objectiu: protegir el Regne, per tots els mitjans.
Una trucada d’alerta immediata interromp els plans de Bond d’un sopar romàntic  perquè s’ha interceptat un missatge xifrat electrònic que parla d’un atac que tindrà lloc en uns pocs dies: s’estimen milers de baixes i un perjudici considerable per a interessos britànics.
Les autoritats donen a 007 carta blanca, per fer tot el que sigui necessari per complir la seva missió.

Primer capítol en aquest enllaç

1 COMENTARI

Comments are closed.