Es tracta d’una sèrie de sis capítols ubicada en una Barcelona postapocalíptica.

L’equip que posarà en escena “La torre de vidre” d’Albert Sánchez Piñol (Foto Catalunya Ràdio)

Nou repte per a l’escriptor Albert Sánchez Piñol. L’autor de ‘Victus’ i ‘La pell freda’ s’estrena en el terreny dels podcasts gràcies a l’aposta de Catalunya Ràdio de cara a la nova temporada.
Es tracta de la primera sèrie de ficció en àudio immersiu de Catalunya Ràdio i es podrà escoltar a l’octubre.
El podcast segueix els passos d'”El segrest” de Carles Porta que ha obtingut un gran èxit entre els oients. La proposta d’Albert Sánchez Piñol segons avança el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo en declaracions al Matí de Catalunya Ràdio “trencarà amb la idea que aquestes sèries són només televisives”.

“La torre de vidre” compta amb la direcció de Santi Faro i la participació d’actors i actrius com Pere Arquillué, Nausicaa Bonnín, Lluís Marco, Pep Anton Muñoz i Artur Busquets.
La història ens situa en una Barcelona postapocalíptica. Quan un home es desperta a l’Hospital de Sant Pau i descobreix que el món s’ha acabat i que a l’exterior no queda pràcticament vida i es veu perseguit per monstres.
Haurem d’esperar a l’octubre per escoltar la sèrie en format podcast. Mentrestant aneu preparant els auriculars per poder gaudir d’un so immersiu.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here