Maria Carme Roca rebrà aquest dissabte el sisè Premi L’Illa dels Llibres

L’acte de lliurament es  realitzarà a les 17h a l’avinguda de la Catedral de Barcelona coincidint amb la celebració de la Setmana del Llibre en Català.

Maria Carme Roca 660pxLa novel·la ‘A punt d’estrena’ de Maria Carme Roca ha guanyat el VI Premi L’Illa dels Llibres que s’atorga per votació popular amb la idea d’escollir el llibre l’any.
L’Illa dels Llibres ha seleccionat 20 títols publicats entre el mes d’agost de 2015 i juliol de 2016 i que han estat escrites o traduïdes al català.
Els lectors de L’Illa dels Llibres ha decidit amb el seu vot, en aquesta edició s’han rebut  més de 10.000 vots, la novel·la guanyadora.

‘A punt d’estrena’ de Maria Carme Roca ha estat la novel·la més votada d’aquesta edició, amb 933 vots, seguida de ”El llibre dels Baltimore” de Joël Dicker amb 873 i ‘Les generacions espontànies’ de Mar Bosch amb 869 vots.

L’acte de lliurament del Premi L’Illa dels  Llibres es realitzarà el dissabte 3 de setembre a les 17.00h a  l’avinguda de la Catedral de Barcelona coincidint amb la Setmana del Llibre en Català i comptarà amb la presència de l’autora, personalitats procedents del sector editorial i lectors de la web. Des de l’any 2014 els guanyadors del premi reben també una escultura anomenada El Lector realitzada per l’artista Roser Oter

Premi dels Lectors de L’illa dels Llibres ha guardonat en les darreres edicions, les novel·les:
2015 Un fill d’Alejandro Palomas
2014 Desig de xocolata de Care Santos
2013 Victus d’Albert Sánchez Piñol.
2012 ‘El Mercader’ de Coia Valls.
2011 L’últim dia abans de demà d’Eduard Marquez