L´últim dia abans de demà escollit llibre de l’estiu a L’illa dels llibres.

Els lectors de L’illa dels llibres han escollit L’últim dia abans de demà com a Llibre de l’estiu 2011.
Durant tot l’estiu L’illa ha presentat 15 propostes estiuenques a votació entre els lectors

Després del periode de votacions on s’han obtingut més de 4.000 vots, la novel·la L’últim  dia abans de demá  d’Eduard Márquez ha estat  declarada Llibre de l’estiu 2011.
En segona posició Empremtes que mai s’esborren de  Camilla Lackberg  i No obris els ulls de John Verdon en tercera posició.

L’últim dia abans de demà, una petita joia literàriaEduard Márquez, l’autor d‘El silenci dels arbres i La decisió de Brandes ens ofereix una petita joia literària de 146 pàgines. Es tracta de la novel·la més autobiogràfica que ha publicat fins ara. Dura en alguns moments, L’ultim dia abans de demà (Empúries/Alianza) també ens ofereix un retrat generacional, el descobriment del sexe, i el coqueteix amb les drogues, la desparació de familiars molts propers o l’educació religiosa dels protagonistes de la novel·la són alguns dels ingredients de l’obra de l’autor català.
Eduard Márquez ens planteja a L’última dia abans de demà, una pregunta que ens convida a la reflexió:
Què fariem, si un bon dia, passejant pel carrer ens trobessim un amic de joventut convertit en un indigent. Ens acostariem o simplement passariem de llarg com si res?
La novel·la compta amb una banda sonora pròpia basada en els clàssics de Patti Smith, Who, King Crimson i Jimmi Hendrix entre d’altres.

 

Per veure la resta de la classificació cliqueu l’enllaç següent.
https://www.illadelsllibres.com/index.php/2011/07/30/els-llibres-de-lestiu-de-lilla-dels-llibres/

1 COMENTARI

Comments are closed.