Dani Bocafoc, el drac que no sap escopir foc.


Títols 1 i 2   Dani Bocafoc / L’atac de les granotes ninja
Ursula Vernon
Editorial: G novel•la gràfica (La Galera)
Pàgines: 160/208
A partir dels 8 anys.

Coneixes en Dani Bocafoc?  En Dani Bocafoc és un drac poc comú. No sap escopir foc, però malgrat aquest “petit” problema aconsegueix viure moltes aventures en companyia del seu amic Quimet.

En Dani Bocafoc viu en una ciutat només d’amfibis: llangardaixos, dracs Komodo, iguanes… A l’escola només es dedica a sommiar noves aventures.
Ara s’han publicat els dos primers llibres on Dani Bocafoc viurà aventures al fons de l’oceà  i haurà de lluitar contra les tortugues ninja.
Les històries d’en Bocafoc han aconseguit força èxit als Estats Units de la mà d’Úrsula Vernon. L’èxit es deu a una bona combinació de còmic, novel·la i una lectura fàcil que arriba ràpidament al jove lector.

Dos primers títols ja disponibles

A Dani Bocafoc, en Dani acaba de suspendre un treball sobre el mar, i li han fet repetir, però aquest cop ha de buscar informació real. El seu millor amic, en Quimet (que és un set-ciències), li recomana que vagi a la biblioteca. Però en Dani té una idea millor, viatjar al fons del mar.

A Dani Bocafoc i l’atac de les granotes ninja, a l’institut d’en Dani arriba una nova alumna d’intercanvi provinent del Japó. La Suki és atacada per ninges, i en Dani i en Quimet voldran ajudar-la, per aquest motiu marxen tots tres al Japó per descobrir quin misteri s’amaga darrere les granotes ninja.

Ursula Vernon és una escriptora i il·lustradora americana. Després fer estudis d’antropolgia es va dedicar a l’il·lustració. És autora de Digger i  la sèrie Dragonbreath (Dani Bocafoc).