L’escriptor i periodista deixa Columna i publicarà al març nova novel·la amb el segell del Grup Enciclopèdia Catalana.


Fitxatge important el de l’editorial Univers de cara l’any vinent, després d’anunciar-se la incorporació de Xavier Bosch al seu catàleg.

Si féssim el símil futbolístic, podríem dir que Bosch és un golejador que ha liderat la llista dels més venuts gràcies a novel·les com Se sabrà tot (2010), Algú com tu (2015), Nosaltres dos (2017), Paraules que tu entendràs, 2019) i La dona de la seva vida (2021). A més, l’escriptor i periodista ha estat guardonat amb el Premi Sant Jordi de novel·la i el premi Ramon Llull (2015).

Aquesta no és la primera vegada que Bosch i Univers comparteixen espai literari, després de la col·laboració en el reculls de contes d’estiu Barcelona Suites (2019) i Grand Hotel (2022).

Univers també ha anunciat el fitxatge de Melcior Comes amb qui publicarà al febrer la novel·la El dia de la balena. Anteriorment, el segell liderat per Ester Pujol ja havia incorporat autors i autores de Grup 62 com Sílvia Soler, Lluis Llach o Jordi Cabré.

El 17 de desembre, Xavier Bosch anunciava a les xarxes que havia acabat la novel·la


La nova novel·la de Xavier Bosch surt la venda el 9 de març de 2023. De moment es desconeix el títol i l’argument de l’obra.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here